Ioniță: după dezvăluirile despre Caravita s-au început intimidările la adresa rudelor mele

a

Fostul deputat PLDM Veaceslav Ioniță a menționat că deține toate probele pentru a demonstra în instanță că reprezentanții companiei ”Caravita” sunt implicați în furtul banilor de la Banca de Economii.

”Am o veste tristă pentru Caravita și compania. Am înțeles că ei m-au acționat în judecată. Vreau să le spun că degrabă vor fugi ei pe coridoarele judecății. Totul se leagă și există probe suficiente pentru ei și le voi prezenta acele probe, căci am destule”, a menționat Ioniță.

Fostul deputat mai spune că după ce a făcut mai multe dezvăluiri despre furtul banilor de la Banca de Economii, rudele sale au fost intimidate.

”Atunci când au înțeles că eu nu voi ceda, atunci au început să intimideze membrii familiei mele, dar acest lucru nu o să le meargă. Cu acele sume halucinante de 5-6 milioane de lei despăgubiri au crezut că eu voi ceda”, a spus acesta.

Ioniță a mai spus că va discuta cu avocații și va solicita rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci va merge în judecată.

Realitatea.md amintește că, ieri, fostul deputat liberal-democrat Veaceslav Ioniță a declarat că liderul PLDM, Vlad Filat, și firma condusă de nepotul acestuia – Caravita, i-au cerut despăgubiri de peste șase milioane de lei în instanța de judecată.

SURSA: Realitatea

You may also like

Comments are closed.

By