Igor Dodon invitat la CNA

DODON IGOR DISCURS

Socialistul Igor Dodon a fost chemat la CNA. Informația a fost publicată de liderul PSRM pe facebook și a fost confirmată pentru Moldova24 de către Angela Starinschi, purtătorul de cuvânt al Instituției.

ANGELA STARINSCHI: „Într-adevăr procurorii l-au invitat pe Igor Dodon ca să afle mai multe informații legate de dezvăluirile făcute de dumnealui. Vrem să aflăm dacă sursa nu deține mai multă informație utilă care ar putea ajuta ancheta”

Iată însă ce a declarat la rândul său Igor Dodon:

Astăzi urmărim cu toții un show organizat de cei care au asigurat liniștea pentru furturile de miliarde din sistemul bancar din ultimii ani. De ce CNA, Procuratura Generala & Co nu au reacționat anterior? Au așteptat dezvăluirile noastre de pe blog? Oare nu cunoșteau care sunt firmele lui Shor și cine sunt fondatorii? Cunoșteau ei foarte bine tot, posibil cei din conducere chiar înainte de a avea loc aceste furturi. Astăzi când au început perchezițiile în oficiile lui Shor am spus unui coleg de al meu, că ceea ce se întâmplă, perchezițiile, reținerile.., se fac cu scopul de a mă chema pe mine la procuratură. Am presupus că cei care se fac vinovați de jafurile de miliarde vor scăpa basma curată, iar cei care dezvăluie informațiile detaliate despre ce s-a întâmplat vor fi urmăriți și persecutați.

Zis și făcut:

Acum câteva clipe am fost contactat de cei de la CNA și invitat pentru mâine la convorbire. Au spus că vor să mă preîntâmpine despre responsabilitatea mea în caz de divulgarea informațiilor false. Le-am recomandat să urmeze procedura legală – aștept Citația oficială. Noi nu vom ceda, Vă promit. Showul oligarhic democrat și liberal, abia începe …

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By