I-a furat banii vecinului, i-a băut și s-a ”refugiat” în cimitir

alcool

Un echipaj de patrulare a reținut un bărbat în vîrstă de 55 de ani suspectat că l-ar fi deposedat pe vecinul său, de 1 800 de lei după ce, cei doi bărbați ar fi chefuit împreună.

Întâmplarea a avut loc acum două zile, în jurul orelor 14.25 în Chișinău. Stăpîna casei a alertat poliția despre dispariția banilor. Aceasta a comunicat polițiștilor, că împreună cu încă patru persoane, printre care se afla și suspectul, în seara zilei de 21 martie curent, au consumat băuturi alcoolice, iar spre dimineață, stăpînul casei, un tînăr în vîrstă de 30 de ani, a depistat că-i lipsește o sumă de bani.

Ca urmare a măsurilor de căutare, individul a fost depistat pe teritoriul cimitirului Armenesc din mun. Chișinău. Fiind audiat de către forțele de ordine, acesta a recunoscut că a sustras o anumită sumă de bani de la stăpînul casei și a reușit s-o cheltuiască pe băuturi alcoolice.

Suspectul a fost condus la Inspectoratul de poliție Centru pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe acest caz și luarea măsurilor legale.

You may also like

Comments are closed.

By