HOȚUL de la Buiucani: A lovit o femeie cu pumnii în față după care i-a furat geanta

furt

Un tânăr de 20 de ani, originar din capitală, a fost reținut de un echipaj al poliției. Acesta ar fi jefuit, în plină stradă, o femeie din sectorul Buiucani al capitalei.

Incidentul s-a produs la 6 martie, în jurul orelor 23:00, pe str. N.Costin din sectorul Buiucani. O femeie de aproximativ 45 de ani, care locuiește în sectorul respectiv, se deplasa spre domiciliu. La un moment dat aceasta a fost lovită cu pumnii în față de un necunoscut care i-a furat geanta și a fugit.

Din fericire, femeia a reușit să rețină semnalmentele suspectului și a anunțat imediat forțele de ordine. În scurt timp, băiatul a fost reținut și încătușat. Potrivit poliției, tînărul nu este la prima abatere de acest gen.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să fie atras la răspundere pentru ”Jaf” pentru care legea penală a Republicii Moldova prevede o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 200 la 500 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By