3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Gluma se îngroaşă! Liberalii vor s-o întrebe pe Maia Sandu, dacă Gaburici şi-a susţinut Bacalaureatul

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Deputatul PL, Valeriu Munteanu a cerut astăzi în Parlament verificarea informaţiilor cu privire la CV-ul publicat în presă în care se spune că noul premier nu a susţinut examenul de Bacalaureat.

Munteanu a cerut audierea în Parlament a ministrei Învăţământului, Maia Sandu. „Astăzi, în presă a apărut un material care pune la îndoială datele din CV-ul domnului Chiril Gaburici. Solicităm audierea doamnei Maia Sandu pentru a clarifica această situație. Să ne spună dacă a fost sau nu exmatriculat Chiril Gaburici de la Colegiul Republican de Microelectronică şi Tehnică de Calcul, dacă are diplomă de bacalaureat, unde și în ce condiții a obținut-o și dacă este valabilă diploma de studii obținută la Universitatea Slavonă”.

Ziarul de Gardă a publicat astăzi CV-ul premierului Chiril Gaburici în care se spune că acesta nu reuşit să susţină examenul de bacalaureat în anul 1995, perioadă în care învăţa la Colegiul Republican de Microelectronică şi Tehnică de Calcul. Cu toate acestea, în 2004, la 28 de ani (!), având deja o funcţie de conducere la Moldcell, actualul premier a obţinut diplomă de studii superioare, absolvind la „fără frecvenţă” Universitatea Slavonă din R. Moldova, instituţie care abia în 2003 primise acreditarea de la Ministerului Educaţiei şi abia în 2005, peste un an de la luarea diplomei de către Gaburici – licenţa.

 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img