GHINION pentru un şofer de autocar. Vameșii au depistat un lot de mărfuri nedeclarate // FOTO

PIC_3573

Astăzi, aproximativ la orele 02.15, la linia de control „intrare autocare” din cadrul postului vamal Leușeni-Albița s-a prezentat un mijloc de transport de model „SETRA” care tracta o remorcă, ambele fiind cu numere de înmatriculare străine.

La volanul unității auto, care transporta călători cu bagaje și colete neînsoțite, se afla un cetățean moldovean, în vîrstă de 36 ani.

În cadrul controlului vamal, potrivit indicatorilor de risc şi suspiciunilor sesizate de colaboratorii vamali, mijlocul de transport a fost redirecţionat pe culoarul roşu de traversare, culoar ce presupune un control riguros.

Urmare a acţiunilor întreprinse, în compartimentul marfar al remorcii, a fost depistată, nedeclarată organului vamal, marfă de larg consum, în valoare de zeci de mii de lei.

Marfa (haine și bijuterii în cantități comerciale) a fost dosită printre colete și transmisiuni neînsoțite.

Cazul este examinat de colaboratorii Secţiei contracararea fraudelor vamale din cadrul Biroului Vamal Leușeni, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și aplicarea sancțiuniii în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.
PIC_3572
PIC_3575
PIC_3576
PIC_3577
PIC_3579
PIC_3580
PIC_3581
PIC_3582

You may also like

Comments are closed.

By