Fugea de-i scăpărau călcâiele. Un tânăr, prins cu droguri

spice_drug

Potrivit poliției, incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 17:00. În timp ce patrulau prin centrul capitelei, inspectorii au observat un tânăr cu un comportament suspect. Acesta se afla împreună cu o domnișoară în curtea unui bloc de locuit, aflat la intersecția străzilor Ismail și Ștefan cel Mare.

La vederea polițiștilor, acesta a rupt-o la fugă. În timp ce încerca să scape de oamenii legii, tânărul arunca tot ce avea prin buzunare, inclusiv câteva pachețele de culoare albă.

La câteva cartiere distanță, individul de 19 ani, originar din Chișinău, a fost reținut. Asupra lui a fost găsit un pachețel de culoare albă, în care se afla o substanță asemănătoare celei care este comercializată sub marca “Spice”. Tînărul a recunoscut că se relaxează frecvent consumând etnobotanice.

Cazul este investigat de Inspectoratul de Poliție al sectorului Centru.

Atenție! Consumul de etnobotanice este mai periculos decît cel de droguri, pentru că nu sînt cunoscute efectele pe care aceste produse le pot avea. Poliția îndeamnă tinerii să nu cadă pradă acestui drog, relativ nou apărut pe piața din Republica Moldova, care i-ar putea determina să comită infracțiuni și i-ar pune viața în pericol.

You may also like

Comments are closed.

By