Filat a rămas SINGUR în fața BAC-ului sau Cât de prost merg lucrurile în PLDM

filat v

Nu mai are rost să-l urâm pe Filat pentru faptul că a mințit o țară întreagă și a șters pe jos cu aspirațiile și visele oamenilor, pentru că Filat începe să fie urât de soartă.

Creatura lui, PLDM, în care am crezut cu toții și o vedeam drept forță salvatoare se duce legată cu el de gât la fund.

După ce ai avut în partid oameni de genul lui Tănase, Godea, Nagacevsci, Leancă, Ioniță, Șleahtițchi, Carpov să ajungi să-l înaintezi la funcția de Prim Ministru pe un repetent cu BAC-ul spart și studii superioare obținute în mod dubios la o universitate antinațională, e ca și cum ți-ai scuipa tot ție în frunte.

Iată că unora le reușește și asta.

Cât de neghiob poți să fii ca să distrugi un partid care aduna cândva simpatiile sutelor de mii de oameni?

Răspunsul îl are un singur om – Vlad cel care semnează Al Vostru.

Ar trebui să mai adauge la semnătura sa și “politician ratat” – Al vostru Vlad Filat, politician ratat.

Înaintarea lui Chiril Găurici (găurici din cauza BAC-ului spart) la Funcția de Prim Ministru îmi aduce aminte de gestul disperat a lui Iurie Roșca care a înaintat cei 7 Magnifici în alegeri, pentru că nu mai avea cu cine merge. Nu îl mai credea nimeni, și doar cei 7 “au pus botul.” Iată că și Filat nu a mai găsit în toată Moldova o candidatură mai bună decât cea a lui Găurici sau Aburici (cum vreți așa numiți-l), pentru că nimeni “nu mai punea botul” la ofertele lui Filat după ce au văzut cum a procedat cu Leancă. Numai un repetent care a picat BAC-ul a acceptat să fie candidatul lui Filat și, cel mai grav, al întreg PLDM-ului.

Undeva pe strada București se aude marșul funeral.

Filat oare îl aude?

Sau trebuie să-l trezească cineva și să-i explice că niciun coșmar nu este mai urât decât realitatea în care se află acum.

Vorba lui preferată din ultima perioadă este “Viața bate filmul!”

Așa-i Angela? Merkel…

GABRIEL CĂLIN, pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By