Filat își bate joc de Ghimpu! Îl „apreciază sincer” și îl trimite cât mai departe de guvernare

filat

Președintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a declarat că există șanse mari Partidul Liberal să revină la guvernare și că apreciază „sincer” unele declarații pe care le-a făcut Mihai Ghimpu.

„Cred că sunt șanse mari ca Partidul Liberal să revină la guvernare”, a declarat vineri Vlad Filat, în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1.

În opinia lui Filat, acest lucru se va întâmpla după alegerile locale, întrucât este „în interesul PL să se afle în opoziție” până atunci, pentru a avea șanse mai mari de a câștiga un nou mandat de primar al capitalei.

Totodată, Filat își dorește ca liberalii să „pună mai multă presiune” în Parlament, pentru ca ulterior să voteze „legile necesare țării”. În acest sens el a amintit o declarație pe care președintele PL, Mihai Ghimpu, a făcut-o cu o zi înainte.

„Am văzut că domnul Ghimpu a declarat că va susține legile ce țin de parcursul european al țării. M-a bucurat această abordare. Apreciez sincer maturitatea politică de care a dat dovadă Mihai Ghimpu”, a precizat Filat.

sursa: independent.md

You may also like

Comments are closed.

By