FILAT E DISPERAT! Încearcă din răsputeri să stopeze destrămarea partidului!

Filat Parlament

Vicepreședintele Partidului Liberal, Anatol Șalaru, scrie pe pagina sa de facebook despre frica liderului PLDM față de destrămarea iminentă a PLDM și al viitorului sumbru pentru formațiunea pe care o conduce. Șalaru susține că liderul PLDM încearcă să stopeze prin „fâsuri mediatice” destrămarea partidului și anume plecarea masivă a membrilor de partid spre PL și noul proiect a lui Iurie Leancă.

Azi am fost telefonat de mai mulți prieteni. Nimic neobisnuit in asta, cu excepția motivului, care era unul simplu. Toți ma felicitau cu ocazia reluării negocierilor cu Pldm-ul si PD-ul si cu faptul ca in curând vom reveni la guvernare. Unul din ei, membru PLDM, mi-a spus ca despre asta chiar s-a discutat la partid si ca filialele au fost informate de la centru despre eveniment. Dupa, i-am întrebat pe colegii mei de la partid despre asta si m-am convins ca e un zvon fals.

Conducerea PLDM-ului încearcă din răsputeri sa stopeze destrămarea partidului si pierderea susținerii cetățenilor si lansează fâsuri mediatice precum reluarea negocierilor sau susținerea candidaturii lui Dorin Chirtoaca la alegerile locale.

E pentru prima oară când Vlad Filat e speriat de faptul ca o mare parte din Pldm-iști vor trece la PL, iar o parte il va urma pe Leanca.

La un protest organizat de tinerii noștri de la Roma am vazut o lozinca care pote fi declarată fraza lunii: „Vrem o viața ca aici, fără Vlazi si Gaburici”

Anatol Șalaru
VicePreședinte PL

You may also like

Comments are closed.

By