Filat în comă politică! Vrea să amâne alegerile locale pentru că PLDM s-a prăbușit

filat
Surse din anturajul liderului PLDM, Vlad Filat, au explicat pentru Moldova24 care este adevăratul motiv din care Vlad Filat își dorește cu orice preț amânarea datei alegerilor locale din acest an.

Deși a încercat să se ascundă după așa-zisa reformă administrativ-teritorială, atunci când a declarat despre faptul că alegerile locale ar putea fi organizate după 25 octombrie (termenul limită legal), Vlad Filat nu a fost prea convingător. Or, adevăratul motiv al amânării alegerilor este altul.

Surse apropiate ex-premierului demis pentru acte de corupție, au declarat pentru Moldova24 că Vlad Filat a decis să schimbe data alegerilor din cauza faptului că PLDM s-a prăbușit spectaculos în sondaje. Acesta a ajuns a fi acum cel mai slab partid parlamentar cu un rating de aproximativ 6 la sută, în cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile.

Cifra este luată din ultimul sondaj (care nu a fost făcut public) ce l-a îngrozit pur și simplu pe Vlad Filat și l-a motivat să inventeze de urgență pretextul reformei administrativ-teritoriale. Acesta speră că amânarea datei scrutinului „ar putea crește porcul în ajun”, iar trecerea timpului ar putea diminua din efectul loviturii catastrofale pe care i-a dat-o Iurie Leancă părăsind formațiunea.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By