EDITORIAL: Shor îl face complice pe Filat!

filat

Faptul că Ilan Shor a încercat să o scalde în diferite ape ca să iasă basma curată e clar. Nu mă voi opri la mesajul lui principal: Totul este bine la BEM. Chiar nu pot comenta această aberație. E prea mult chiar și pentru mine să demonstrez că nu sunt girafă…

Din tot discursul citit de Shor mă interesează alt detaliu –

vina pe care acesta încearcă să o arunce pe Negruță.

Din greșeală probabil, sau poate cu bună știință, prin acuzațiile aduse lui Negruță, Shor nu face decât să dea în aliatul său – Vlad Filat. Or, anume el era prim-ministru și șef peste toate ministerele, inclusiv cel al Finanțelor în perioada la care se referă regele Duty-Free-urilor.

După ce chiar bănuitul în dosarul BEM a dat în el, să încerce să spună acum Filat că nu are nici o vină pentru situația de la BEM! … Or poate și el va spune ca Leancă: Eu eram doar un simplu Prim-Ministru! ?

Cred că nu va ține. Nu de alta, dar toți știu că nimic nu s-a mișcat în țară în timpul în care al vostru era prim-ministru fără voia/ordinul lui. Dacă nu credeți vedeți interceptările cu da, șefu’.

Dragi colegi, când îl mai chemați pe la Talk-Show-uri, aduceți-i aminte lui Vlad Filat că un oarecare Shor l-a acuzat pe el de situația proastă de la BEM. Da, Shor. Acel care-i Ilan și pe care îl cunoaște doar de la evenimente publice…

Interesantă turnură, nu-i așa ?

P.S. Oare ce a mai declarat Shor la interogatoriul de 8 ore de la CNA ? Filat știe ?

Gabriel Călin,

pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By