Două elicoptere s-au prăbuşit în Argentina. Toți pasagerii, printre care sportivi, au murit

ArgentinaHelicoptersCrash-0dc23

Două elicoptere s-au prăbuşit în Argentina. Zece persoane, printre care şi sportivi francezi, au murit. Printre ei este și Camille Muffat(foto), medaliată cu aur, la înot, la Jocurile Olimpice.
Camille-Muffat-JO-2012_24533bab7d
Două elicoptere care transportau pasageri ce filmau o emisiune populară din Europa s-au prăbuşit, luni, într-o zonă izolată din nord-vestul Argentinei, provocând moartea a opt cetăţeni francezi – între care mai mulţi sportivi – şi doi argentinieni, au anunţat autorităţile, citate de Associated Press.

Elicopterele s-au prăbuşit în timp ce zburau în apropiere de Villa Castelli în provincia La Rioja, la circa 1.170 de kilometri nord-vest de Buenos Aires, a declarat secretarul pentru Securitate din La Rioja, Cesar Angulo, pentru postul public de televiziune TN, citat de Mediafax.

Toate cele zece persoane aflate la bordul aeronavei au murit. „S-a produs o explozie şi se crede că (elicopterele) s-au ciocnit”, a declarat Angulo. Fotografiile arată epavele arse şi fumegânde ale elicopterelor căzute la sol.

Guvernul din La Rioja a anunţat într-un comunicat că printre cei zece morţi se află şi sportivii francezi Camille Muffat, medaliată cu aur la înot la Jocurile Olimpice, Alexis Vastine, medaliat olimpic la box, şi navigatoarea Florence Arthaud.
_81533449_trio
Sportivii francezi făceau parte din echipa care filma reality show-ul „Dropped”, o emisiune de supravieţuire cu mai multe versiuni în Europa, a declarat primarul din Villa Castelli, Andres Navarrete. Cauzele accidentului nu sunt cunoscute.

You may also like

Comments are closed.

By