Două bărbați au fost condamnați la închisoare pentru că au violat două minore

a

Un bărbat din Briceni şi altul din Sângerei au fost condamnaţi pentru agresarea sexuală a două minore Procuratura raionului Briceni a demonstrat vinovăţia unui bărbat de comiterea violului şi raportului sexual cu o minoră, potrivit informațiilor Procuraturii.

Procurorii au stabilit că, pe parcursul lunii iunie 2011, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, a forţat în repetate rânduri o minoră de 13 ani să întreţină cu el raporturi sexuale. De fiecare dată, inculpatul ducea victima la marginea localităţii pentru a nu fi văzut de consăteni, unde îşi realiza intenţiile criminale. Despre cele întâmplate minora le-a povestit părinţilor, care, la rândul lor, au alertat poliţia. Pentru acţiunile sale ilegale, inculpatul, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat la 11 ani închisoare în penitenciar de tip închis.

Un caz similar a avut loc în raionul Sângerei. Potrivit Procuraturii Sângerei, tot la 11 ani de detenţie a fost condamnat şi un locuitor al raionului, care în vara anului trecut a comis tentativă de viol în privinţa unei minore, în vârstă de 8 ani.

Sentinţele sunt cu drept de atac.

You may also like

Comments are closed.

By