(DOC) Oficial! Filat a înaintat la funcția de Prim-Ministru un chiulangiu exmatriculat de două ori!

Gaburici

Liberalul Valeriu Munteanu a primit răspuns de la Ministerul Educației la interpelarea făcută în calitate de deputat, privind CV-ul prim-ministrului înaintat de PLDM și ulterior întronat cu votul PD, PLDM și PCRM.

Din documetele publicate pe Facebook de către liberal reiese că Chiril Gaburici a fost exmatriculat de la cel puțin două instituții de învățământ.

Astfel documentul vine să confirme o dată în plus că liderul PLDM, Vlad Filat, se conduce de propria logică, neînțeleasă de nimeni, atunci când desemnează oameni în funcții. Or, este total lipsit de logică să înaintezi un candidat certat cu școala și asupra căruia planează suspiciuni de corupție (vezi ce scrie presa despre peripețiile de la Azercell).

Unica explicație ar fi că dacă tot nu poate ocupa acest post în urma deciziei CC, din motive de corupție, Filat a decis, probabil, să pună în fotoliul de prim-ministru un personaj care-i seamănă – apropiat al PCRM, chiulangiu și suspectat de corupție.

Mai în glumă, mai în serios, mă întreb cum se simte Maia Sandu, cea care spune că promovează învățământul de calitate, atunci când i se subordonează unui chiulangiu.

Gabriel Călin,
Pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By