Disperarea lui Filat! Îi blochează lui Leancă întâlnirile din teritoriu

leanca

Foştii colegi de la PLDM nu i-au permis lui Iurie Leancă să aibă acces în Casa de Cultură din Sângerei, unde avea programată o întâlnire cu cetăţenii din această localitate. Aceştia au invocat că PLDM organizează un concert în acest loc.

Iurie Leancă a fost nevoit să –şi organizeze acţiunea într-un spațiu improvizat, dar a declarat că în viitor dacă va fi necesar va organiza astfel de acţiuni chiar şi în fața sediilor PLDM.

„Astăzi am fost la Sângerei. Urma să mă întâlnesc cu oamenii în Casa de Cultură, însă foştii „colegi” din PLDM au dat indicații să fie blocată acțiunea la care urma să particip. Au invocat pretextul că PLDM organizează un concert exact în acelaşi loc, aceeaşi zi, aceeaşi oră. Stranie coincidență. Evident, concertul PLDM nu a mai avut loc, dar sala a rămas blocată”, a scris pe pagina sa de facebook Iurie Leancă.

Politicianul a menţionat că acesta este” modul în care unii înțeleg concurența politică”, dar şi „modul în care aceştia îşi exprimă neputința”. Potrivit lui Iurie Leancă, atitudinea foştilor colegi l-a mobilizat mai tare, astfel încât el şi adepţii săi se vor întâlni pe străzi cu alegătorii, iar dacă e cazul „chiar şi în fața sediilor PLDM”.

„Asta am făcut şi astăzi, ne-am adaptat şi ne-am întâlnit într-un spațiu improvizat, însă într-o atmosferă plăcută de dialog. Le-am vorbit oamenilor despre proiectul nostru politic, i-am invitat să participe împreună cu noi la construcția lui”, a relatat ex-premierul Iurie Leancă.

PLDM deocamdată nu a comentat declaraţia fostului său coleg.

La 26 februarie prim-vicepreședintele Partidului Liberal-Democrat din Moldova (PLDM), ex-premierul Iurie Leancă, a părăsit formațiunea politică și a anunțat crearea unui partid finanțat de cetățeni. Leancă a declarat că viziunile sale nu mai coincid cu acţiunile din ultima perioadă ale PLDM, care este „captiv al poftelor lui Voronin şi PCRM”.

sursa: moldova.org

You may also like

Comments are closed.

By