6 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Dezvăluiri SENZAȚIONALE legate de BEM și PLDM! Gherman l-a avertizat pe Filat încă în 2013

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Președintele Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Artur Gherman, demis ieri din funcție, afirmă că l-a avertizat pe Vlad Filat despre situația de la Banca de Economii încă din 2013. Totodată, Gherman susține că a fost împotriva mai multor tranzacții și că a atenționat despre urmările ce ar putea apărea în urma vânzării BEM-ului.

“Am criticat dur devalizarea Băncii de Economii, în anul 2013, în cadrul partidului. Am fost împotriva mai multor tranzacții și am atenționat și instituțiile competente despre urmările ce vor urma vânzării BEM-lui. Am menționat că vânzarea BEM va lovi ca un boomerang în imaginea partidului”, a spus Artur Gherman, citat de deschide.md.

Amintim că Președintele CNPF, Artur Gherman și viceguvernatorul Băncii Naționale, Emma Tăbîrță au fost demiși din funcții în urma dezbaterilor pe marginea raportului comisiei BEM, prezentat ieri în Parlament cu ușile închise. Anunțul a fost făcut de către președintele PLDM, Vlad Filat, după ședință.

Menționăm că Artur Gherman este membru PLDM și fostul soț al ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman. Cei doi au divorțat acum doi ani.

foto: agora.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img