Declaraţii TRUFAŞE! Dodon îl atacă în DOI PERI pe Timofti: De ce să te întâlneşti cu oile care nu hotărăsc nimic

a

Liderul socialiştilor, Igor Dodon îl atacă dur pe preşedintele Nicolae Timofti. După ce ultimul nu s-a întâlnit cu preşedintele Kârgâstanului, Almazbek Atambaev, care a avut, dumincă, o întrevedere cu vicepreşedintele PD, Vladimir Plahotniuc.

„De ce să te întâlneşti cu oile care nu hotărăsc nimic dacă poţi să te întâlneşti cu ciobanul. Vine preşedintele altei ţări în Republica Moldova şi stă jumătate de zi şi se întâlneşte cu Plahotniuc”, a precizat Igor Dodon.

Liderul socialiştilor a spus că mai nou, preşedintele Timofti vrea să interzică accesul pe teritoriul Republicii Moldova a deputaţilor ruşi. „Vineri seara în Republica Moldova trebuie să vină Carpov, campionul rus la şah şi deputat în duma de stat şi Timofti a spus că vrea să interzică deputaţii ruşi la Chişinău. Eu nu înţeleg, Timofti cu totul şi-a sucit minţile în preşedinţie? Noroc că i-a rămas mai puţin de un an în funcţia de preşedinte”.

Dodon a spus că regretă că „avem aşa un preşedinte al ţării care nu are poziţie personală şi are doar poziţia consilierilor săi. Dacă ar fi voia mea, el demult pleca acolo unde merită”.

Referindu-se la la dezvăluirile sale de duminică cu privire la furtul celor 13,7 miliarde de lei de la Banca Socială, Dodon a spus că fără ştirea lui Filat şi Plahotniuc furtul din sistemul bancar nu putea avea loc. „Unii oligarhi își schimbă capitalurile din Europa și SUA în China și alte țări. Filat și Plahotniuc îi șantajează pe ambasadorii SUA și UE în Moldova, spunându-le că dacă nu dau bani, vin rușii. Vreau să-l întreb pe Tapiola ce va spune un profesor din Germania, care plătește impozite pentru ca Plahotniuc să-și cumpere avion, iar Filat vilă? Gaburici umblă acum prin Europa, cu mâna-ntinsă, pentru bani, pentru a forma bugetul. Pentru a acoperi gaura de 13 miliarde de lei furate din bănci”, a spus Dodon.

You may also like

Comments are closed.

By