20 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

CRIMĂ la Bulboaca! Și-a OMORÂT bunica pentru bani. Cum a fost prins nepotul-ucigaș

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Crima odioasă a avut loc la 16 martie curent, în satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. În jurul orei 22:40 la poliție a parvenit un apel telefonic de la o vecină a victimei, care a observat dispariția femeii. Tot vecina a spus că ar cunoaște persoana care a comis fapta, semnalmentele și că bănuitul intenționează să fugă din sat.

Vecina l-a descris pe nepotul femeii ucise, un tânăr de 20 de ani, la fel, originar din Bulboaca. Acesta, anterior, ar fi sustras din casa bunicii sale, de 78 de ani, o sumă mare de bani și se afla în vizorul poliției.

După ce individul a fost anunțat în orientare, polițiștii de patrulare au început să verifice toate automobilele care părăseau localitatea. În aproximativ 15 minute de la primirea apelului, pe traseu, în localitatea Chetrosu, din același raion, a fost stopată pentru verificări o mașină de taxi.

Unul din pasagerii automobilului, care se afla în stare de ebrietate și agitat, a trezit suspiciuni. Acesta a refuzat să-și spună numele sau să dea careva detalii unde se îndreaptă și de unde vine. La fel, polițiștii au observat că individul avea zgârâieturi pe mâini, iar hainele lui erau pline de pete roșii-brune, de culoarea asemănătoare cu cea a sângelui. Asupra suspectului au fost depistați banii sustrași de la victimă.

Acum, tânărul este reținut pentru 72 de ore la Inspectoratul de poliție Anenii Noi. Cazul este investigat sub aspect penal în baza art. 145 aln. 2 „Omorul intenționat”, suspectul riscă privare de libertate de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img