16 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

CONFIRMAT! Fiul mai mic al lui Victor Ianukovici A MURIT

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Deputatul ucrainean, membrul fracțiunii ”Blocul de opoziție”, Nestor Șufrici a confirmat informația privind moartea fiului mai mic al lui Victor Ianukovici.

Victor Ianukovici Jr., în vârstă de 33 de ani, a murit în regiunea Baikal din Rusia.

“Victor Victorovici Ianukovici a murit tragic. A murit așa cum a trăit – la volanul automobilului”, a scris deputatul pe un site de socializare. Acesta, însă, nu a specificat cum a decedat tînărul și nici locul tragediei.

Totodată, informația despre accident a fost confirmată și de Serviciul Situațiilor Excepționale din regiunea Irkutsk. ”Au încălcat indicatoarele rutiere şi s-au deplasat într-o zonă periculoasă pentru a face fotografii. În apropiere de Capul Hoboi, microbuzul a nimerit într-o crevasă, care are o adâncime de 20 de metri”, se spune într-un comunicat al instituției.

Deocamdată, nu se cunoaște cine se afla la volanul automobilului.

Anterior, în presă s-a spus că fiul cel mic al fostului președinte ucrainean a murit în urma unui accident, Victor Ianukovici Jr participa în cadrul unor competiții sportive pe lacul Baikal. La un moment dat, microbuzul în care se afla Ianukovici și alte cinci persoane, s-a scufundat sub gheață. Fiul fostului președinte ucrainean s-a înecat, ceilalți pasageri au scăpat cu viață. Potrivit altor surse media, Ianukovici Jr se afla la pescuit împreună cu prietenii săi.

Feciorul mai mic al lui Ianukovici era pasionat de automobile. Acesta participa deseori în cadrul competițiilor auto pentru amatori.

5c98a56c9d_140007
ianukovici

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img