23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

Colet-surpriză cu destinația Israel! Boxe audio ticsite cu peste 7 mii de medicamente

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Colaboratorii postului vamal Chişinău Intern-2 (Poşta) au anihilat cu succes o tentativă de transportare ilicită peste frontiera de stat a unui lot de peste 7800 de pastile şi fiole, care, potrivit informaţiilor preliminare, fac parte din grupul produselor anabolice. Pastilele urmau sa ajungă prin intermediul curieratului rapid, în Israel.

Un cetăţean al Republicii Moldova, în vârstă de 20 de ani a remis coletul poştal cu destinaţia finală Israel, indicând că în conţinutul acestuia sunt doar două boxe audio.

În rezultatul controlului fizic detaliat, colaboratorii vamali, au găsit în cele două boxe, medicamente în asortiment „Clenbutarol” şi „Nandrolonă”.
IMG_0795
IMG_0797 (1)
În prezent, întregul lot de pastile a fost reţinut în vederea expertizării şi confiscării, iar colaboratorii vamali din cadrul Secţiei Contracararea Fraudelor Vamale a Biroului Vamal Chişinău, investighează cazul în vederea elucidării tuturor circumstanţelor.

Serviciul Vamal amintește că toate mărfurile ce urmează a fi trecute peste frontiera vamală prin intermediul trimiterilor poştale internaţionale se află sub supraveghere vamală. În acest context sunt aplicate toate măsurile de control în vederea prevenirii fraudării legislaţiei Republicii Moldova şi a ţărilor destinatare.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img