Clipe de COȘMAR pentru o tânără. Un necunoscut A VIOLAT-O pe malul râului Bâc

viol

Poliția a fost alertată de o tânără în seara zilei de 28 februarie, în jurul orei 19:00. Disperată, fata anunța că prietena ei este violată de un bărbat necunoscut, pe str. Calea Basarabiei din capitală, mai exact pe malul râului Bâc. Sosiți la fața locului, oamenii legii au reținut, în flagrant, un individ de 21 de ani care întreținea relații sexuale cu o tânără de 31 de ani, împotriva voinței acesteia.

La vederea polițiștilor, tânărul, pe jumătate gol, a luat-o la fugă. Unul dintre inspectori a fost nevoit să folosească arma din dotare, efectuând o împușcătura de avertizare. Individul, însă, nu s-a speriat, ci a sărit în apă cu intenția de a înota până la celălalt mal. Dar nu a reușit să iasă bine din apă, că a și fost încătușat de inspectorii de patrulare și escortat la Inspectoratul de Poliție al sectorului Ciocana.

Potrivit polițiștilor, suspectul era în stare de ebrietate și a declarat oamenilor legii că a văzut fata în stradă, după care a târât-o până în locul unde a fost reținut de polițiști, cu scopul de a întreține un raport sexual, chiar dacă fata striga disperată după ajutor. Totul s-a fi întâmplat după ce tânărul împreună cu un amic au consumat băuturi alcoolice într-un bar din preajmă.

Victima este din localitatea Cornești, raionul Ungheni, iar individul este originar din satul Borceag, raionul Cahul. În prezent, circumstanțele cazului sunt investigate de Inspectoratul de Poliție al sectorului Ciocana.

You may also like

Comments are closed.

By