Cărdăşie în cazul jafului din bănci! Deputaţii vor să ascundă hoţii SACILOR CU BANI de la BEM

a

Liberal democratul, Valeriu Streleţ a declarat că deocamdată nu poate spune dacă informaţia din raportul comisiei de anchetă în cazul jafului de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibnak

„Mâine să avem şedinţa Parlamentului în care se va audia raportul comisiei de anchetă privind situaţia din sectorul financiar bancar şi ceea ce s-a întâmplat la băncile care sunt mediatizate. Modalitatea de desfăşurare a şedinţei se va decide mâine. Rapoartele au fost distribuite deputaţilor cu inscripţia „strict secret”, a precizat Streleţ.

Deputatul PLDM a spus că documentul cade sub incidenţa secretului de stat şi că nu ştie ce conţine raportul. „După dezbateri voi putea spune ce poate fi făcut public şi ce nu poate fi anunţat”.

Liderul socialiştilor, Igor Dodon a declarat astăzi după audierile de la CNA că în prezent se încearcă muşamalizarea jafului de la BEM, Banca Socială şi Unibank. Socialistul a spus că fracţiunea PCRM, PLDM şi PD vor ca audierile să fie închise fără participarea presei. Filat Plahotniuc şi Voronin au ce ascunde. „Dacă va fi aşa eu voi veni cu un raport de alternativă, deşi toată informaţia din raport a fot deja publicată”.

Dodon a prezentat acum o săptămână mai multe documente prin care din Banca Socială au fost sustraşi 13,7 miliarde de lei prin intermediul creditelor neperformante.

You may also like

Comments are closed.

By