Boris Nemțov asasinat de serviciile secrete americane

nemtov

Boris Nemţov a fost asasinat de serviciile secrete americane cu scopul de a destabiliza situaţia din Rusia şi de a provoca înlăturarea preşedintelui Vladimir Putin, susţin membrii mişcării „AntiMaidan”. Nemţov ar fi fost folosit de serviciile secrete americane şi ar fi lucrat întreaga sa carieră împotriva intereselor Rusiei, potrivit activenews.ro.

„Pentru mine este evident că instigatorii pentru uciderea lui Nemţov au fost susţinătorii săi americani, care folosesc mereu aceleaşi metode. Imediat ce un revoluţionar devine ineficient, imediat ce moartea lui ar aduce mai multe beneficii, îl omoară, apoi generează mult scandal în jurul subiectului pentru a da o mare importanţă decesului”, afirmă activistul naţionalist rus Nikolai Starikov, potrivit site-ului american News.vice.com, citat de b1.ro.Ipoteza avansată de el în cazul asasinării lui Nemţov este susţinută de fostul deputat rus Dmitri Sablin, membru al partidului de guvernământ – Rusia Unită, şi de Aleksandr Zaldostanov, liderul grupului de motociclişti Lupii Nopţii şi prieten cu preşedintele Vladimir Putin.

„Rusia se va confrunta cu o serie de proteste după moartea lui Nemţov; de asemenea, vor fi şi alte provocări, inclusiv asasinate”, a avertizat Starikov, acuzând Statele Unite că încearcă destabilizarea Rusiei pentru a înlătura Administraţia Vladimir Putin.

Amintim că opozantul rus Boris Nemțov a fost omorât pe 27 februarie, în apropiere de Kremlin.

You may also like

Comments are closed.

By