Au fost găsiți HOȚII care au jefuit un cazinou de la Buiucani

Ofiţerii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi Direcția Operațiuni Speciale a INI al IGP, de comun cu angajaţii BPDS “Fulger”, au reţinut o grupare criminală specializată în comiterea jafurilor şi tîlhăriilor.

Acum trei zile, într-un cazinou din sectorul Buiucani a fost săvîrşit un atac tîlhăresc. Potrivit informaţiilor preliminare acumulate de poliţie, unul dintre bănuiţi a intrat cu mască medicinală pe faţă și amenințînd casieriţa cu un pistol, a sustras bani în sumă de circa 5 000 de lei.

Suspecții sînt originari din raioanele Ungheni şi Basarabeasca, cu vârstele de 27 ani şi respectiv 37 de ani, anterior judecaţi pentru infracţiuni similare. Reţinerea indivizilor a avut loc într-un apartament, unde locuiau temporar împreună cu doi amici.

Astfel, poliţiştii au desfăşurat percheziţii autorizate în locuinţă, fiind depistate două pistoale şi muniţii păstrate ilegal. Aceștia au fost încătuşaţi şi escortaţi la inspectoratul de poliţie pentru audieri în cadrul cauzei penale pornită pentru tîlhărie, care prevede închisoare de la 8 până la 10 ani.

La moment, persoanele sînt reţinute pe un termen de 72 ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Poliţiştii au reuşit acumularea probelor care dovedesc implicarea acestora în alte infracţiuni patrimoniale înregistrate.

You may also like

Comments are closed.

By