ASTA urma să mâncăm: carne fără acte de proveniență, transportată în condiţii antisanitare

carne

Poliția de frontieră a prevenit o tentativă de punere în liberă circulaţie a unui lot de marfă, fără careva acte de însoţire sau provenienţă.

Marfa a fost descoperită într-un autoturism cu numere de înmatriculare în RM, de model „Vw Caddy”. Șoferul de 35 de ani a fost stopat la periferia or. Bălţi pentru un control de rutină.

În cadrul verificărilor, colaboratorii vamali au găsit un lot de peste 500 de kg de carne de pui, care era ambalată în zeci de cutii de carton şi urma a fi comercializată pe pieţele din ţară. În plus, conducătorul auto nu deţinea nici un act de provenienţă a mărfii, iar lotul de carne era transportat în condiţii antisanitare şi periculoase pentru sănătatea cetăţenilor.

În baza cazului dat, pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un proces-verbal în conformitate cu art.287, al.10, Cod Contravenţional al RM. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un proces-verbal în conformitate cu art.287, al.10, Cod Contravenţional al RM, cu confiscarea mărfurilor şi aplicarea unei amenzi în cuantum de 3000 de lei.
carne3
carne

You may also like

Comments are closed.

By