ACCIDENTE la Edineț și Soroca soldate cu doi MORȚI

accident

În ultimele 24 de ore, echipele de descarcerare au fost alertate în orașele Edineț și Soroca în urma a două accidente rutiere.

Primul caz a avut loc ieri, 8 martie, în jurul orei 22:00, pe strada Independenței 73 din Edineț. Potrivit informațiilor, șoferul automobilului de model „VAZ-2115” a derapat de pe traseu și s-a lovit într-un obstacol. În consecință, șoferul a ajuns la spital cu traumatisme, iar pasagerul, o femeie de 23 de ani a decedat pe loc. A fost chemată echipa de descarcerare din cadrul Unității salvatori și pompieri Edineț, care au descarcerat corpul neînsuflețit din fiarele mașinii.

O intervenție similară a avut loc și în această dimineață, în jurul orei 03:00, în orașul Soroca. Un automobil de model „OPEL VECTRA” s-a inversat. Șoferul în vîrstă de 40 ani a decedat. Imediat, la fața locului au intervenit angajații gărzii Unității salvatori și pompieri Soroca, care au desfășurat lucrările de descarcerare și extragere a persoanei decedate. Potrivit pompierilor, după impact mașina a luat foc.

Organele de drept urmează să cerceteze toate circumstanțele cazurilor. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI roagă șoferii să dea dovadă de prudență maximă la volan, pentru a evita situațiile excepționale cu pierderi de vieți.

You may also like

Comments are closed.

By