8 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

ACCIDENT la Dondușeni și Cantemir. Doi șoferi – MORȚI la volan

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un șofer de 19 ani a decedat pe loc după ce s-a izbit violent de un copac. Tragedia a avut loc pe traseul R-12 Dondușeni – Drochia – Pelinia, în apropiere de satul Tîrnova, raionul Dondușeni. Tânărul conducea automobil de model BMW 5 și avea pasageri încă patru persoane. În urma impactului, doi pasageri, de 18 și 19 ani au rămas blocați, cea de-a patra persoană a reușit să iasă din mașină.
accident6
Echipa de descarcerare din cadrul Unității salvatori și pompieri Dondușeni a extras dintre fiarele mașinii corpul neînsuflețit al șoferului și pasagerii rămași în viață. Doi pasageri au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, al treilea a refuzat spitalizarea.
accident3
accident4
Cel de-al doilea accident tragic a avut loc pe traseul Ceadîr – Lunga – Comrat – Cantemir, în apropiere de orașul Cantemir. Autoturismul de model VOLKSWAGEN JETTA a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un obstacol. Șoferul de 61 ani a decedat pe loc, avînd traumatisme incompatibile cu viața. Pasagerul de 20 ani a rămas în viață, fiind descarcerat din fiarele mașinii. Acesta a avut nevoie de ajutor medical și a fost transportat la spital.

Organele de drept cercetează circumstanțele în care s-au produs ambele accidente.

Salvatorii atenționează șoferii să fie foarte prudenți la volan pentru a evita situațiile excepționale.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img