25 de moldoveni au fost întorşi de la graniţa cu Rusia, iar 10 au fost deportaţi

a

25 de cetăţeni ai Republicii Moldova nu le-a fost autorizată intrarea în Federaţia Rusă, iar 10 au fost deportaţi în perioada 9 – 15 martie, potrivit informaţiilor Poliţiei de Frontieră.

În ultima săptămână au fost depistate şi reţinute 103 persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională: patru persoane pentru trecerea ilegală a frontierei, 24 persoane pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și a regimului în punctele de trecere, nouă persoane pentru prezentarea documentelor contrafăcute, falsificate și străine, șapte cazuri de trecere ilegală peste frontiera de stat a bunurilor materiale, 28 cetăţeni străini pentru depășirea regulilor de şedere pe teritoriul Republicii Moldova,  27 persoane aflate în conflict cu lege. Patru mijloace de transport date la consemn au fost reținute în punctele de trecere a frontierei, urmare a schimbului de informații.

Fluxul persoanelor care au traversat frontiera de stat a constituit 237.807, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de 58.020 traversări unităţi

You may also like

Comments are closed.

By