“Царь”, ÎNCĂTUȘAT! Vezi CUM îndupleca fetele să se prostitueze în Cipru // VIDEO

proxente

Un tânăr în vârstă de 18 ani, originar din raionul Calaraşi, este bănuit de racolarea şi transportarea fetelor în Cipru de Nord, oraşul Lefcosa, pentru a se prostitua în cluburile de noapte.

Individul îşi alegea potenţialele victime prin intermediul reţelelor de socializare. Plasa anunțuri după care le îndupleca, mieros, să plece peste hotarele ţării. Tânărul, alias “Царь”, avea rolul de a convinge victimele şi de a le perfecta toate actele necesare pentru a ajunge la destinaţie.

Din discuția pe care a avut-o cu o presupusă victimă, se vede că acesta își folosește toate farmecele, este ”sincer”, spunându-le că vor ”activa” contraplată în câteva cluburi de noapte din oraşul Lefcosa, Cipru de Nord. Mai întâi de toate, individul coordona aspectul exterior al fetelor cu un presupus patron de club, unde urmau să ajungă. Ulterior, le procura bilete la avion. De această dată, urmau să trimită în Cipru două fete cu vârstele de 26 şi respectiv 27 ani, domiciliate în capitală.

Acesta, însă, a fost încătuşat în sectorul Buiucani al capitalei. La moment, el este reţinut pe un termen de 72 de ore, fiind cercetat penal pentru proxenetism. Tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.

Poliţiştii investighează toate circumstanţele, privind complicitatea altor persoane în această schemă criminală.

You may also like

Comments are closed.

By