UPDATE// Percheziţii la IPTEH şi la Ilan Shor acasă în DOSARUL BEM!

cna

UPDATE: Bogdan Zumbreanu, şef urmărire penală la CNA:
„CNA în comun cu procuratura face perchezitii în cadrul dosarelor creditelor neperformante de la BEM şi abuz în serviciu la Banca Socială. Se fac 26 de percheziţii, la membrii Consiliilor de Administraţie a băncilor respective şi agenţilor economici care au beneficiat de credite. Câteva persoane urmează să fie aduse la CNA.

Nu pot să ofer mai multe detalii deoarece percheziţiile nu sunt încheiate.

La domiciliul lui Ilan Şhor este o echipă CNA şi avocatul lui Shor. Nu pot să dau detalii. Nu pot să spun unde anume se fac percheziţii. Percheziţiile se fac în baza ordonanţei procurorului. Vom prezenta informaţii după percheziţii. Suma prejudiciului se știe din momentul demarării cauzei penale şi e vorba de 10,9 miliarde de lei la BEM şi 17 miliarde de la Banca Socială.”

ggg
captură: Publika TV

****

CNA şi Procurorii anticorupţie efectuează percheziţii în dosarul BEM, la IPTEH și acasă la Ilan Shor.

Moldova24 menționează că schema delapidării a fost prezentată anterior în emisiunea ”Observator” realizată de jurnalistul Gabriel Călin, care a scos la iveală mai multe detalii importante inclusiv legătura lui Vlad Filat cu Ilan Șor, fapt care ne face să credem că anume din acest motiv perchezițiile se efectuează și în interiorul IPTEH, clădire care aparține ex-prim-ministrului demis pentru corupție.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By