Usatîi: ”Am devenit martorii unui mic progres în justiția moldovenească! ”

usatii

Într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, politicianul a promis că actuala guvernare va avea parte în curând de mai multe surprize

”Mă bucur nespus de mult că s-a produs o oarecare schimbare și Cornel a fost eliberat! Chiar dacă va sta în arest la domiciliu, oricum este o evoluție în sistemul judiciar moldovenesc, în care, după cum știm, fără implicarea lui Filat și Plahotniuc nu se întâmplă nimic. Totuși am devenit martorii unui mic progres în justiția moldovenească”, -a declarat Renato Usatîi, precizând că ”Nicolai Țipovici se află, cu părere de rău, în continuare după gratii”.

”Ne este foarte greu tuturor. Cel puțin mie, mă simt foarte neplăcut, chiar îngrozitor că mă aflu departe de Patrie și de cei care se află în arest. Există niște momente organizaționale, care sunt mai presus decât să mă aflu în închisoare. Dacă trebuie, voi reveni și voi sta în arest. Este necesar de pus la punct câteva detalii în detrimentul ticăloșilor, care ne-au fabricat dosare penale, care interoghează susținătorii noștri din toată țara dacă e adevărat că Usatîi i-a ajutat, dacă e adevărat că le-am oferit bani pentru intervenții chirurgicale, biserici, bănci școlare și altele?! Este necesar să pregătim câteva situații, care vor produce în curând multe surprize mai interesante decât faptul că Shor are interdicție de a intra în Rusia și multe altele”.

”Important este că Cornel e acasă, iar Colea Țipovici va fi eliberat în curând, chiar dacă Plahotniuc și Filat nu vor asta. Această coaliție pe care au format-o acești doi ticăloși va exista cel mult până la alegerile locale.

”Eu respect opinia tutror cetățenilor Republicii Moldova și a celor care susțin intergrarea europeană, și a celor care sunt pentru Uniunea Vamală, și a celor care, la fel ca mine, sunt pentru Moldova. Nu putem avea o țară dezvoltată și civilizată, în care justiția să domine interesele criminalilor, cum sunt Filat și Plahotniuc, atât timp cât sunt la putere. Țara trebuie să scape de acești doi Vlazi, iar pe Voronin, cum am spus anterior, să îl trimitem la pensie, înmânându-i un buchet de flori și un magnetofon”.

”Trebuie să ne mobilizăm și împreună să mergem înainte. Sunt convins că în curând multe se vor schimba. Este important să avem dorința de a face ordine în țara noastră, dacă nu ne vom respecta pe noi înșine la noi acasă, nu vom fi respectați nici în Est, nici în Vest. Mereu alături de Dvs., Renato Usatîi. Puterea e în adevăr – Vom învinge!”

sursa: RU1.md

You may also like

Comments are closed.

By