UPDATE // LIVE// Un nou accident aviatic s-a produs în această dimineață. VIDEO cu momentul prăbușirii aeronavei

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, numărul morților a ajuns până la 19.

UPDATE: Urmărește live imagini de la locul prăbușirii aeronavei.

Un avion al companiei TransAsia Airways, din Taiwan, cu 58 de persoane la bord, s-a prăbuşit într-un râu, informează BBC. Cel puţin opt persoane au murit, în timp ce numeroase altele sunt rănite.
avion5
avion6
Avionul avea la bord 53 de pasageri şi cinci membri ai echipajului. Dintre pasageri, 31 sunt turişti din China continentală, care cel mai probabil se întorceau acasă, întrucât multe persoane vin în Taiwan prin insulele Kinmen.

Avionul ATR-72 tocmai decolase de pe aeroportul Songshan din Taipei şi se îndrepta către aeroportul din Kinmen, în largul coastei de sud-est a Chinei, a precizat Agenţia de ştiri taiwaneză Central News Agency (CNA). Controlorii de trafic aerian au pierdut contacul cu avionul la ora locală 10.55 (04.55 ora României).

CNA a prezentat imagini cu un avion aproape scufundat în râul Keelung. Echipele de salvare sunt în jurul aeronavei, încercând să salveze cele aproximativ 30 de persoane blocate în interior.
avion3
Înregistrări video, realizate probabil din maşinile care treceau pe pod, arată cum avionul pierde rapid în altitudine deasupra unei zone locuite şi se loveşte cu aripa de pod, înainte de a se prăbuşi în râu.Un post local de televiziune ETTV a difuzat o înregistrare video în care se vede că avionul este acoperit aproape în întregime de apele râului Keelung, din Taiwan.Potrivit presei locale, câteva persoane au fost salvate şi trimise la un spital învecinat.

În iulie, 48 de persoane au murit după ce un avion aparţinând TransAsia Airways s-a prăbuşit în arhipelagul Penghu din Taiwan, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

sursa: mediafax.ro / rt.com / bbc.com

You may also like

Comments are closed.

By