Un italian prins pe Aeroport cu pastile în … șosete

800 de pastile în asortiment au fost descoperite asupra unui cetățean al Italiei, de către poliţiştii de frontieră și colaboratorii vamali. Cazul a fost înregistrat astăzi, în punctul de trecere a frontierei Chișinău-Aeroport.

Italianul, în vârstă de 39 de ani, a fost reţinut în timpul controlului de securitate al pasagerilor cursei Chișinău-Roma. La acesta, în regiunea gleznei, echipa mixtă de control a constatat prezența unor obiecte, care erau dosite, motiv pentru care asupra bărbatului au fost extinse cercetările. În timpul controlului corporal au fost descoperite pastile „Restaver”, „Stanover” „Androver”, steroizi anabolizanți.

Bărbatul a declarat că medicamentele îi aparțin și cunoscând faptul că cantitatea deținută depășește cea admisibilă de transportare peste frontiera de stat, a încercat să o transporte prin căi frauduloase.

Cazul a fost transmis, conform competențelor, angajaților Serviciului Vamal. În aceste condiţii, colaboratorii vamali au întocmit pe numele italianului un proces verbal conform art. 287, al.10 – Cod Contravenţional al RM, care prevede o amendă de 1500 lei şi confiscarea medicamentelor.

You may also like

Comments are closed.

By