Un băiețel din Criuleni a fost jecmănit de un cuplu. I-au furat toți banii

Un băiat de 12 ani a fost jefuit ziua în amiaza mare. Incidentul a avut loc pe 25 ianuarie, în satul Porumbeni, raionul Criuleni. Potrivit minorului, în timp ce vindea pește, un bărbat și o femeie au coborât dintr-o mașină și s-au apropiat de el. Cei doi i-au luat copilului tot peștele și 720 de lei pe care îi avea.

Din fericire, minorul a reușit să rețină semnalmentele mașinii și ale hoților, pe care, ulterior, le-a comunicat poliției.

După mai bine de o săptămână, cei doi suspecți au fost reținuți de poliție. La 3 februarie, în jurul orei 15:00, pe traseul M 2 Chișinău – Soroca, în apropierea satului Măgdăcești, inspectorii de patrulare au identificat și stopat automobilul de model „Honda CRV”, descris de minor. Proprietarul s-a dovedit a fi un bărbat de 51 de ani, de origine romă împreună cu soția lui de 60 de ani, ambii originari din localitatea Ciocâlteni, raionul Orhei.

Soții suspectați au fost escortați la Inspectoratul de Poliției din Criuleni, iar bărbatul este reținut pentru 72 de ore, pentru a fi stabilite toate circumstanțele cazului respectiv. Dacă vina acestora va fi demonstrată, ei riscă până la 7 ani de închisoare cu (sau fără) amendă de până la 20 000 de lei.

You may also like

Comments are closed.

By