Ucraina: EXPLOZIE de proporții în timpul Marșului Demnității. Sunt victime

B-clAfYIEAA8W3X

UPDATE // 15.30 Serviciul ucrainean de Securitate a reținut câteva persoane, implicate în producerea exploziei în orașul Harkov, anunță serviciul de presă al SBU.

”Serviciul de Securitate al Ucrainei a reținut câteva persoane, bănuite că ar fi participat la pregătirea și comiterea infracțiunii cu caracter terorist la Harkov, inclusiv a exploziei, în urma căreia doi cetățeni au murit, iar alți 8 au fost răniți”, a scris pe facebook consilierul președintelui SBU, Markian Lubkivskii.

O explozie de proporții a avut loc astăzi, în orașul Harkov din Ucraina în timpul Marșului Demnității. Potrivit jurnaliștilor de la IT-Sector, două persoane au murit în urma deflagrației, iar alte zece – rănite. Printre victime se numără un activist și un milițian, notează Gromadske.

UPDATE: Ukrainskaia Pravda informează că numărul morților a ajuns la trei.
1584127
explozie harkov
Potrivit martorilor, explozibilul a fost aruncat dintr-un automobil.

Amintim că astăzi, în Ucraina se desfășoară Marșul Demnității, precum și alte manifestații dedicate aniversării evenimentelor de pe Maidan, soldate cu moartea a peste 100 de manifestanți și 20 de polițiști. Printre șefii de state prezenți la eveniment se numără și președintele RM Nicolae Timofti.
timofit kiev
marsul demnitatii
Urmăriți imagini de la Marșul Demnității din Kiev:

You may also like

Comments are closed.

By