Trei stripteuze au eliberat zeci de deținuți din Brazilia. Cum le-a reușit

BC-LT--Brazil-Prison-Riot-r

Zeci de deţinuţi au reuşit să fugă chiar pe poarta penitenciarului, după ce gardienii au fost drogaţi de stripteuze. Autorităţile au demarat o anchetă.

Gardienii de la închisoarea aflată în vestul Braziliei au crezut că li s-au îndeplinit toate fanteziile sexuale când pe uşa penitenciarului au intrat trei tinere îmbrăcate sumar. Fără să stea pe gânduri, ei au acceptat să le însoţească într-unul dintre dormitoarele închisorii, pentru a se distra, potrivit România TV.

Fetele au început să danseze pentru gardieni şi le-au oferit de băut, pentru a-i ajuta să se relaxeze. Doar că în băutură puseseră şi somnifere.

Când paznicii au adormit, tinerele, printre care iubita unuia dintre deţinuţi, i-au dezbrăcat, i-au legat şi le-au furat armele şi cheile. Apoi au descuiat uşile de la celule şi poarta închisorii, pentru ca cine vrea să poată pleca. 28 de prizonieri au profitat de ocazie.

Totul a fost descoperit abia a doua zi dimineaţă, când colegii gardienilor au ajuns la serviciu. Poliţia i-a arestat pe paznicii care au căzut pradă farmecelor stripteuzelor. Un sfert dintre deţinuţii care au fugit au fost prinşi.

You may also like

Comments are closed.

By