Sturza recomandă să nu fie votat Guvernul: Un inconștient deștept în funcția de prim-ministru este mai periculos decât un mediocru conștient!

a

Chiar dacă situația din țară este foarte complicată, nu vă grăbiți să votați Guvernul! Domnul Gaburici, caracterizat ca un om ascultător și cuminte, trebuie CONȘTIENT să-și asume acest post, susține într-o postare pe facebook ex-premierul și actualul om de afaceri Ion Sturza.

“Deși se pregătește din decembrie să preia funcția de prim-ministru, nu cred că a conștientizat toată responsabilitatea care-i revine și amploarea problemelor existente. Acest lucru a devenit clar la întâlnirile dumnealui cu partidele și cu societatea civilă. Un inconștient deștept în funcția de prim-ministru este mai periculos decât un mediocru conștient!..”, afirmă Sturza

Sturza crede că Gaburici ar trebui să ofere informații despre integritatea sa! Altfel, nu e de glumă! Ne va reprezenta în toată lumea și imaginați-vă cum ar fi să fie contestat! În interior, da merge și așa, pare un înger, în comparație cu alții.

You may also like

Comments are closed.

By