Sturza: Am crezut naiv că Leancă, Corman, Chirtoacă pot ieși din umbra „mentorilor”, în timp ce alți îsi fac plinul la avionul privat!

a

Ex-premierul și actualul om de afaceri Ion Sturza susține într-o postare pe facebook că se arată surprins de câtă naivitate, dar și de bun-simț dau dovadă moldovenii. Ei ușor își creează noi idoli printre politicieni, uitând că aceștia, politicienii, sunt o specie umană aparte: cinici, perfizi, înșelători, aroganți, foarte des interesul lor egoist neavând deloc de-a face cu cel public…

“Am mai spus-o, la distanță par niște icoane, iar de aproape – pornografie. Și, din păcate, e posibil să avem mari surprize cu noii „eroi” naționali…Și să nu fim ipocriți…. Atât timp cât în funcțiile cheie în țară, președintele țării, președintele Parlamentului, prim-ministru nu vor fi promovați cei ce au REAL puterea în partide și, respectiv, în țară nu se va stabiliza situația”, este de părere Ion Sturza.

Să fim sinceri, la ultimele alegeri am votat conștient pe liderii partidelor proeuropene, Filat, Plahotniuc, Ghimpu! Încercarea de a-i promova pe valeții lor, Leancă, Candu, Chirtoacă, nu are mare sens. Telecomanda este în altă parte…

Sturza spune că și el a crezut naiv că Leancă, Corman, Chirtoacă pot ieși din umbra „mentorilor” și din situația jenantă de vasali supuși. M-am înșelat, la fel ca mulți dintre voi. Singura soluție este ca cei trei, Filat, Plahotniuc, Ghimpu, să ocupe funcțiile în care noi în mod democratic i-am ales. Cine și ce – la discreția lor. E legitim.

“O să-mi spuneți că au mulți clopoței pe la sacourile Versace. Adevărat. Să se disculpe! Dacă pot… dacă nu, tule-o din gară, băieți, până nu a venit DNA-ul după voi. Dar și să-și asume responsabilitatea pentru rezolvarea crizei economice și să pună capăt dezastrului din sistemul bancar, să excludă umilința socială, să soluționeze diferendul transnistrean și multe altele. Europenii? Rușii? Românii? Vor fi mega fericiți, fiecare din considerente proprii”, afirmă Sturza.

Nu e corect să expunem la infinit tineri „inconștienți”, în timp ce alți își fac plinul la avionul privat!

You may also like

Comments are closed.

By