Șalaru ÎL DISTRUGE pe Filat: EL ne-a rugat să nu-l votăm pe Leancă!

salaru

Vicepreședintele Partidului Liberal, Anatol Șalaru, a postat un mesaj pe facebook în care acesta dezvăluie că liderul PLDM, Vlad Filat i-ar fi rugat pe liberali să nu voteze pentru candidatura lui Iurie Leancă pentru funcția de premier. Vă prezentăm mai jos mesajul integral:

”SCRISOARE DESCHISĂ PRIETENULUI MEU IURIE LEANCĂ

Stimate prietene,
Astăzi ești pe calea de a scapă din îmbrățisarea sufocanta si otrăvitoare a prietenului tau Vlad Filat, prieten, care cu mult succes ți-a înlocuit cel puțin vreo 100 de dușmani de moarte. Pe 13 februarie a luat sfârșit un spectacol in care tu ai fost folosit pe rol de paratrăsnet si in care, in numele visului nostru european, le-ai permis celora care te-au numit premier sa-si facă de cap cum au vrut ei. Ai fost un prim-ministru bun, dar ai ratat șansa de a deveni lider național. Cu mâinile tale, cei din spatele tau, au furat aeroportul si au falimentat sistemul bancar. Știu ca ești gata sa-ți asumi partea ta de vina si chiar cred in asta. Știu ca ți-ai mai dorit un mandat de prim-ministru. Știu ca vrei sa duci pana la capăt procesul de integrare europeană, proces care e asociat cu numele tau. Dar cu părere de rău, dorințele tale nu coincid cu cele ale conducerii partidului din care tu faci parte. Atunci când ne-ai vizitat la partid ți-am spus de ce nu vom vota un guvern minoritar, susținut din umbra de Pcrm. Tot atunci te-am întrebat dacă vei avea o întâlnire si cu fracțiunea parlamentara a Pldm, in încercarea de a-i convinge si pe ei sa te voteze.

Ai știut pana in ultima clipa ca este o înscenare si ca prietenul tau Vlad Filat nu te vrea in aceasta funcție. Probabil ca nu ai vrut sa crezi in ipocrizia lui.

SI DACĂ NU ȚI-A SPUS-O NIMENI PANA ACUMA, ȚI-O SPUN EU. PE 10 FEBRUARIE, IN FATA HOTELULUI JOLLY ALLON, ACCIDENTAL, M-AM ÎNTÂLNIT CU VLAD FILAT SI CU VALERIU STRELET, CARE VENEAU DE LA ȘEDINTA BIROULUI PERMANENT AL PARLAMENTULUI. PRIETENUL TAU, VLAD FILAT, M-A RUGAT SA-I TRANSMIT LUI MIHAI GHIMPU CA PCRM NU VA VOTA PENTRU GUVERNUL LEANCA SI CA DACĂ NICI NOI NU VOM VOTA, ATUNCI PD NU VA AVEA ÎNCOTRO SI VA REVENI LA NEGOCIERI. DESIGUR CA EL VA NEGA ASTA, DAR EU SUNT GATA SA JUR CU MANA PE BIBLIE SA SA MA SUPUN TESTULUI CU DETECTORUL DE MINCIUNI. LA FEL SUNT GATA SA FACĂ SI ALTI COLEGI LIBERALI, CU CARE FILAT A DISCUTAT ACEEAȘI PROBLEMA.

Noi, liberalii, nu am votat si nu vom vota pentru un guvern condus din umbra de Voronin, chiar dacă in fruntea acestui guvern se afla proeuropeanul Iurie Leanca. Același lucru l-ai declarat si tu si te respect pentru asta.
Din 30 noiembrie 2014 despre liberali s-a mințit peste tot pe unde au avut aceasta ocazie. S-a mințit la Bruxelles si Strasbourg, la Berlin si la Bucuresti. Intr-un singur loc s-a spus adevarul – la Moscova. La Moscova s-a spus ca noi vrem in Europa, ca vrem retragerea armatei ruse si ca vrem sa fim liberi si fericiti. Si ei i-au crezut. Si le-au promis ajutor. Si acest ajutor a venit. Se numește Vladimir Voronin si guvern minoritar.

Draga prietene,

Sper ca vei demonstra curaj si principialitate in cel de-al doisprezecelea ceas si sa știi ca in politica nu contează numai cum vii, dar si cum pleci. Iar eu cred cu tărie ca încă nu a venit timpul sa pleci”, a scris Șalaru pe facebook.

You may also like

Comments are closed.

By