Replica palidă a lui Filat

a

Este o decizie care îi aparține dlui Leancă în exclusivitate. În ceea ce privește declarațiile de trădare este un neadevăr. Continuarea parcursului european și implementarea Acordului de Asociere este scopul existențial al alianței PLDM și PD, astfel a comentat liderul PLDM, Vlad Filat plecarea lui Leancă din partid.

Filat nu crede că din punct de vedere politic este cea mai bună decizie. “Avem nevoie de unitate politică, dar este o decizie luată exclusiv de domnul Leancă. Continuarea parcursului european este scopul existențial al PLDM, PD și al Guvernului. PLDM nu va accepta nicio abatere de la parcursul european”.

„Nu există vreun motiv real de a acuza partidul. Am făcut totul pentru ca domnul Leancă să poată conduce. Sunt sigur că dumnealui va avea curajul să spună că nu de noi a depins să fie prim-ministru. Este ușor să cauți conspirații. A participat la toate rundele de negocieri. Partidul este ferm pe pozițiile adoptate în perioada electorală, programul a fost scris și cu participarea lui Leancă”.

„Eu am un singur regret că Iurie a considerat că își poate ajuta țara doar prin funcția de prim-ministru. Plecarea oricărui coleg este regretabilă, dar indiferent de ce s-ar spune vreau să-i mulțumesc, voi continua să comunic și să-l ajut”.

Iurie Leancă a declarat astăzi că părăsește PLDM și fracțiunea parlamentară. Dânsul a precizat că în cel mai scurt timp își va lansa un nou proiect politic.

You may also like

Comments are closed.

By