Prima declaraţie a lui Usatîi în calitate de Preşedinte de partid: Partidul Nostru va fi primul!

renato

 Contactat de Moldova24, Renato Usatâi a făcut prima declaraţie publică în noua sa calitate de Preşedinte al Partidului Nostru 


RENATO USATÎI:
Deşi mulţi pot considera că înregistrarea Partidului Nostru este o surpriză, vreau să spun că nu e aşa. Înregistrarea Partidului Nostru este o regularitate. Este rezultatul luptei noastre, rezultatul faptului că avem coloană vertebrală, rezultatul faptului că zeci de mii de membri de  partid au continuat să creadă şi să fie siguri că această zi va veni!

Timp de un an de zile au fost multe speculări. Au speriat lumea cu noi, ne-au interzis, dar nu ne-au putut fura credinţa în victorie.

Felicit pe această cale toţi membrii Partidului Nostru, sutele de mii de adepţi şi declar ferm: Va veni timpul când Partidul Nostru va ocupa detaşat primul loc printre partidele politice din Republica Moldova.

Vreau să spun pentru toţi că Partidul Nostru este partidul fiecărui cetăţean din Republica Moldova.

Moldova24 aminteşte că astăzi, Renato Usatîi a anunţat pe facebook despre faptul că modificările la statutul Partidului Nostru au fost înregistrate de Ministerul Justiţiei, iar el a devenit oficial Preşedinte al formaţiuni.

You may also like

Comments are closed.

By