Poliția cere ajutorul TĂU! Dacă ai fost martorul răpirii unei tinere din capitală, sună la 902

Un individ în vârstă de 25 ani, originar din raionul Orhei, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Tânărul este bănuit de răpirea unei minore de 17 ani, pe care ar fi supus-o unor acţiuni violente cu caracter sexual. Incidentul a avut loc în seara zilei de 15 februarie curent, într-o suburbie a capitalei. Minora a fost urcată forţat într-un automobil de model “BMW”, în timp ce se deplasa pe stradă.

Potrivit datelor acumulate în cadrul acţiunilor de investigaţii şi de urmărire penală, victima ar fi fost răpită de lîngă un cămin studenţesc, apoi dusă la o margine de oraş unde ar fi fost agresată sexual în mod pervers, sub ameninţări şi răfuieli fizice. Ulterior, aceasta a fost lăsată pe marginea traseului Chişinău-Orhei. Victima s-a dovedit a fi originară dintr-o localitate din raionul Făleşti şi este studentă la o instituţie de învăţământ din capitală.

În cadrul audierilor bănuitul și-a recunoscut vina parţial, fiind reţinut în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Actualmente, acesta este cercetat penal pentru răpirea unei persoane, ce prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 6 până la 10 ani, şi acţiuni violente cu caracter sexual, care prevede o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de la 5 până la 12 ani.

Totodată, Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău solicită persoanelor care au fost martori oculari ai cazului, să comunice informaţiile neîntârziat. La fel, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze după ajutor la Serviciul specializat 902, atunci când se comite o infracţiuni sau contravenţie.

You may also like

Comments are closed.

By