Percheziții și rețineri la Ialoveni și în Chișinău

În perioada ianuarie-februarie, curent, ofițerii de investigații au document o reţea specializată în comercializarea heroinei în proporţii deosebit de mari.

Zilele trecute, 2 dintre membrii acestei grupări au fost reținuți. Ambii sunt domiciliați în municipiul Chișinău, cu vîrstele de 33 și respectiv 44 de ani, anterior condamnați pentru tîlhărie, jaf, furturi și trafic de droguri. Asupra suspecților, cât și la domiciliile acestora au fost ridicate circa 40 de grame de heroină în valoare de aproximativ 50 mii de lei, 20 grame de marijuana, 5 seringi, peste 37 mii de lei, bani proveniți din vînzarea substanțelor narcotice.

Totodată, poliția a destructurat o altă rețea de traficanți. În acest caz, angajații antidrog au reţinut patru suspecți, de 18, 25 și 29 de ani, originari din raionul Ialoveni. În urma percheziţiei desfășurate în locuințele suspecților, forțele de ordine au ridicat 40 grame de marijuana, două pachețele cu semințe de cînepă, două pistoale de model neidentificat, o armă cu țeavă modificată artizanal, fără acte de proveniență, telefoane mobile și bani proveniți în urma efectuării unei achiziții de control.

 

Actualmente, suspecții din ambele cazuri sunt cercetaţi în baza art. 217/1 al.4 Cod Penal al RM. Conform legislației, persoanele culpabile de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor”, riscă privațiune de libertate de la 7 la 15 ani.
img_20150204_082420

droguri2

droguri

568

548

487

You may also like

Comments are closed.

By