4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

PERCHEZIȚII DNA la firma mamei, surorii și a cumnatului lui Victor Ponta

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Procurorii DNA fac 14 percheziții, marți, în București și Ploiești, la sediile mai multor societăți comerciale, între care și cea a surorii și cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Herțanu, precum și la locuința acestora, într-un dosar privind infracțiuni de fraudare a fondurilor UE.

Perchezițiile efectuate marți de DNA vizează firma Exfin SRL, care aparține mamei și surorii premierului Victor Ponta, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Aceleași surse susțin că în cauză este implicat și cumnatul premierului, Iulian Herțanu, care, cel mai probabil, va fi dus la audieri la DNA — Serviciul Teritorial Ploiești.

Procurori DNA efectuează marți dimineață percheziții în 14 locații, majoritatea situate în municipiile București și Ploiești, la sedii de societăți comerciale ori domicilii ale unor persoane.

“Procurorii DNA Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și infracțiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene. În cursul zilei de 17 februarie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 14 locații, majoritatea situate în municipiile București și Ploiești, acestea fiind sedii de societăți comerciale ori domicilii ale unor persoane”, se arată într-un comunicat al DNA.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img