7 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

PERCHEZIȚII în camera de cămin și la domiciliul unui student din capitală

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un tânăr de 24 de ani, originar din raionul Căușeni, student la un colegiu din capitală, și-a deschis o „afacere” specializată în comercializarea marijuanei, hașișului și pastilelor ecstasy. Planurile tânărului însă au eșuat, informația despre activitatea lui ilicită ajungând în posesia ofițerilor Direcției antidrog a INI.

Astfel, în baza informației, la 23 februarie, curent, ofițerii de investigații au efectuat percheziții în camera de cămin unde locuiește tânărul. Aici, polițiștii au depistat 19 pachețele de marijuana, cu greutatea, în total, circa 250 de grame.

În aceeași zi, polițiștii au desfășurat percheziții la domiciliul tânărului în satul Tocuz, raionul Căușeni. În podul casei au fost depistate plante de cânepă uscată și rămășite de la frunzele de marijuana, iar în spatele casei o motocicletă de model „Viper” care se află în orientare ca fiind sustrasă în anul 2014 din satul Taraclia, raionul Căușeni.

În urma măsurilor efectuate, tânărul a fost reținut în baza art.166 CPP RM.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 217/1 Cod Penal al RM. Potrivit legislației, persoanele culpabile de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”, riscă privațiune de libertate de la 7 la 15 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img