Parfumuri contrafăcute, depistate de poliţişti. Urmau să fie vândute prin intermediul reţelelor de socializare

parfurmuri
Un lot de parfumuri în asortiment a fost depistat şi ridicat de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Produsele urmau să fie comercializate în lipsa actelor de provenienţă sau a celor ce ar confirma calitatea lor, prin intermediul reţelelor de socializare. Suspectul implicat în acest caz, s-a dovedit a fi în vârstă de 30 ani, care desfăşura activitatea ilicită la domiciliu.

În context, poliţiştii au dispus ridicarea lotului de parfumuri pentru efectuarea unei expertize specializate. Potrivit proprietarului, produsele au fost estimate la suma de peste 47 000 lei. De asemenea se investighează versiunile privind originea şi modalitatea de transportare pe teritoriul ţării.

Acţiunile bărbatului cad sub incidenţa art. 265 Codul Contravenţional “Achiziţionarea, păstrarea, transportul spre comercializare şi comercializarea ilegală a valorilor materiale”, care prevede amendă în mărime de 3 000 lei. Toate materialele acumulate în acest sens au fost transmise către instanţa de judecată pentru luarea de decizie asupra probelor delicte.

You may also like

Comments are closed.

By