O tânără urma să fie traficată în Turcia chiar de propria prietenă

VAMA

Fata de 18 ani a fost racolată de o moldoveancă pentru a practica prostituția în Turcia. Bănuita de proxenetism, o locuitoare din municipiul Chișinău, i-ar fi promis serviciu bine plătit, iar pentru un salariu mai bun i s-a spus că urma să presteze servicii sexuale.

La data de 11 februarie, în jurul orei 18.20, pe sensul de ieșire din țară prin punctul de trecere Cahul-Oancea, s-a prezentat un mijloc de transport, de model Audi A6, la volanul căruia se afla un cetățean al Turciei, iar în salon – trei moldovence cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani.

În timpul controlului de rigoare, polițiștilor de frontieră le-au apărut suspiciuni în privința scopului și direcției de deplasare. A dat de bănuit și comportamentul uneia dintre fete. Urmare a convorbirilor cu tinerele, s-a reușit de identificat persoana ce urma să fie traficată în străinătate, cât și proxeneta, care s-a dovedit a fi chiar prietena acesteia.

În prezent, cercetările continuă pe marginea cazului dat în vederea stabilirii circumstanțelor infracțiunii și atragerii la răspundere a persoanei bănuite de proxenetism.

You may also like

Comments are closed.

By