Liberalul Valeriu Munteanu șterge pe jos cu Gaburici și oamenii lui

babenco

Liberalul Valeriu Munteanu șterge pe jos cu Chiril Gaburici și oamenii promovați de acesta în funcții. Într-o postare pe facebook acesta scrie despre faptul că noul șef al Biroului Relații Interetnice, Oleg Babenco, numit în funcție de Gaburici, este un șovin care nu are ce căuta într-o instituție care trebuie să se ocupe de armonia dintre etniile din Republica Moldova.

Din postarea lui Munteanu se subînțelege că noul prim-ministru a închis ochii la calitățile lui Babenco, pentru că acesta este patronul Universităţii Slavone, care i-a eliberat diploma de studii lui Chiril Gaburici.

Comuniştii intră în guvernul Monstruoasei Coaliţii pe uşa din faţă!
Oleg Babenco, fost deputat PCRM, trecut apoi la Vozrojdenie, partidul lui Vadim Mişin, a fost numit şef al Biroului Relaţii Interetnice.
Babenco este patronul Universităţii Slavone, care i-a eliberat diploma de studii lui Chiril Gaburici.
Babenco nu poate ocupa o funcţie, unde s-ar ocupa de armonia dintre etniile din Republica Moldova pentru că a dat dovadă de șovinism, agresându-l în 2011, pe activistul civic Oleg Brega, când acesta i-a cerut să i se adreseze în limba română.
Universitatea Slavonă este un focar al şovinismului imperial rus, unde s-a creat aşa zisul „drapel” al Republicii Moldova, ce „ar trebui” să înlocuiască Tricolorul.
Numirea lui Babenco este o gravă insultă la adresa românilor basarabeni.

You may also like

Comments are closed.

By