10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

L-AU GĂSIT! Șoferul care a lovit două femei în Nisporeni și s-a făcut nevăzut, a fost reținut

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

UPDATE: Potrivit ProTV, șoferul este un consilier care în momentul tamponării celor două femei se afla în stare de ebrietate. Bărbatul a refuzat să treacă alcotestul, dar a fost de acord să dea o probă de sânge. Rezultatele nu sunt gata deocamdată.

 

Tragedia a avut loc la 20 februarie, în jurul orei 16:00. Două femei care se deplasau pe trotuar au fost tamponate de o „Toyota Camry”. Șoferul a intrat cu viteză în curbă, a ieșit pe contrasens a lovit femeile de 77 şi 62 de ani, ambele din oraşul Nisporeni. Fără ca măcar să vadă în ce stare sunt victimele, acesta şi-a continuat drumul. Una dintre femei s-a ales cu diverse traume, iar cealaltă a decedat la scurt timp.

Inspectorii de patrulare în conlucrare cu Inspectoratul de Poliţie din Nisporeni au reuşit să stabilească semnalmentele maşinii implicate în accident şi au pornit pe urmele şoferului. Acesta a reuşit să ajungă în altă localitate, dar când încerca să-şi camufleze maşina în propria ogradă, cu semne evidente de implicare într-un accident şi cu piese care lipseau, oamenii legii l-au reţinut şi escortat la Inspectoratul de Poliţie. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 51 de ani din satul Vărzăreşti, raionul Nisporeni, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal.

d4f8e833fb3e53b9cfef3a4f717aff3983495bc507801b3d46b599d052eb039d

Inspectoratul Naţional de Patrulare reiterează că încălcarea Regulamentului Circulaţiei Rutiere poate duce la consecinţe fatale. Dacă circumstanţele au dus la implicarea dumneavoastră într-un accident rutier, acordaţi primul ajutor victimelor şi anunţaţi de urgenţă poliţia, ambulanţa şi, dupa necesitate, pompierii, deoarece cîteva secunde sunt importante pentru a salva o viaţă. În cazul în care aţi fost martorul unui accident rutier în care conducătorul auto a decis să se eschiveze de răspundere, anunţaţi de urgenţă ambulanţa şi poliţia, şi încercaţi să reţineţi cît mai multe semnalmente ale şoferului şi maşinii implicate în accident.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img